en Huurders
Huurders

Informatie voor onze huurders

header
FAQ

Meest gestelde vragen

Heeft u een service of reparatieverzoek klik dan op de servicemelder.

Hier kunt u alle veelgestelde vragen met betrekking tot uw huurcontract, administratie en de onderhoud voor uw bedrijfspand vinden. Staat uw vraag hier niet tussen? Wij helpen u graag verder. U kunt contact opnemen via het contactformulier.

Huurcontract

De huurovereenkomst kunt u opzeggen door een aangetekende opzeggingsbrief te sturen. De huuropzegging dient voorzien te zijn van datum, handtekening en adres van het gehuurde. Houdt u daarbij rekening met de opzegtermijn zoals vastgelegd in uw huurovereenkomst.

Let op: in sommige gevallen dient deze ook gedaan te worden aan uw verhuurder, controleer hiervoor de huurovereenkomst.

Wilt u als huurder van een kantoor- of bedrijfsruimte wegens verkoop, overname of wijziging van rechtsvorm van uw onderneming de huurovereenkomst overdragen aan een andere partij, dan is hiervoor toestemming vereist van uw verhuurder. Hiervoor kunt u een aanvraag doen voor een indeplaatsstelling. Om de indeplaatsstelling in behandeling te nemen willen wij u vragen het onderstaande formulier te downloaden en per e-mail te verzenden aan uw contactpersoon of via het algemene contactformulier op deze website.

Let op: er kunnen kosten verbonden zijn aan het doorvoeren van een indeplaatsstelling. Hierover informeren wij u vooraf.

Wilt u een verbouwing of wijziging aan het gehuurde doorvoeren? Dan dient u hiervoor goedkeuring aan te vragen aan uw verhuurder. Wij zullen deze beoordelen en mogelijk nadere afspraken maken over de uitvoering hiervan. Om de verbouwing goed te keuren willen wij u vragen om de onderstaande documenten aan te leveren:

– Schets of plattegrond van de huidige situatie;
– Schets of plattegrond van de voorgenomen wijziging;
– Eventueel aangevuld met een gespecificeerde offerte vanuit de door u in te schakelen leverancier;
– Indien hiervoor geen offerte aanwezig is ontvangen wij graag een stappenplan met duidelijke omschrijving van de voorgenomen werkzaamheden.

Deze gegevens kunt u inclusief het formulier per e-mail toesturen aan uw contactpersoon of via het contactformulier op de contactpagina.