Notice: Undefined index: nl in /var/www/nlcomp-kadykovka/wordpress/current/wp-content/themes/idot2/header.php on line 14
ISO 27001 certificering behaald! - Compact Real Estate Services B.V.
Huurders
01 september 2022

ISO 27001 certificering behaald!

header
header

Dagelijks verwerken wij vertrouwelijke informatie van onze huurders, leveranciers en eigenaren. Dit doen wij al een aantal jaar volledig digitaal en in de Cloud. Om er zeker van te zijn dat we vertrouwelijke informatie veilig verwerken en opslaan hebben we tal van maatregelen getroffen. Dit heeft ertoe geleid dat we nu ook ISO 27001 gecertificeerd zijn en aantoonbaar voldoen aan de strenge eisen op het gebied van informatiebeveiliging.

ISO 27001 is een internationale standaard voor informatiebeveiliging, gericht op het procesmatig inrichten van beveiligingsmaatregelen en heeft betrekking op alle elementen van informatiebeveiliging; beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid. Wij zijn gecertificeerd door TÜV Rheinland en tijdens de implementatie bijgestaan door Purasec.

De nieuwe certificering geldt bovenop onze ISO 9001 certificering, waarin wij onze processen en kwaliteitsvereisten borgen. Een belangrijk onderdeel hiervan is dat wij onze dienstverlening continu en aantoonbaar blijven verbeteren.

Compact Real Estate Services is de specialist op het gebied van vastgoedmanagement voor family offices, vastgoedfondsen en private investeerders. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op.


Notice: Undefined index: nl in /var/www/nlcomp-kadykovka/wordpress/current/wp-content/themes/idot2/footer.php on line 11