Notice: Undefined index: nl in /var/www/nlcomp-kadykovka/wordpress/current/wp-content/themes/idot2/header.php on line 14
Nieuwe huurders in Winkelcentrum Rijkerswoerd te Arnhem - Compact Real Estate Services B.V.
Huurders
30 september 2021

Nieuwe huurders in Winkelcentrum Rijkerswoerd te Arnhem

header
header

Recentelijk is de herontwikkeling van Winkelcentrum Rijkerswoerd te Arnhem afgerond. Onderdeel van de gefaseerde herontwikkeling is de komst van een Jumbo supermarkt van 1.800 m2 en een vergroting van de Aldi naar 1.600 m2.

Tevens is het aanbod in het winkelcentrum verder uitgebreid met de komst van de nieuwe formule Beimer Meat en een sterke lokale delicatessenwinkel. De verhuur van deze winkelunits is tot stand gekomen door een collegiale samenwerking tussen Compact Real Estate Services en DK Makelaars. Een laatste unit is nog beschikbaar. Geïnteresseerd in de laatst beschikbare winkelruimte? Klik dan hier voor meer informatie. 

Winkelcentrum Rijkerswoerd is een dominant wijkwinkelcentrum gelegen in de Arnhemse wijk Rijkerswoerd met een verzorgingsgebied van circa 13.000 inwoners. Het winkelcentrum huisvest naast de twee supermarkten een Kruidvat, bakker, slijterij en diverse lokale ondernemers die voorzien in alle dagelijkse boodschappen. Daarnaast is er een zorgcentrum en diverse horeca aanwezig.

Namens De Hoge Dennen Vastgoed beheert Compact Real Estate Services onder andere Winkelcentrum Rijkerswoerd. Compact Real Estate Services is de specialist op het gebied van vastgoedmanagement voor family offices, vastgoedfondsen en private investeerders.


Notice: Undefined index: nl in /var/www/nlcomp-kadykovka/wordpress/current/wp-content/themes/idot2/footer.php on line 11