Notice: Undefined index: nl in /var/www/nlcomp-kadykovka/wordpress/current/wp-content/themes/idot2/header.php on line 14
Project Laak 3 is bewoond! - Compact Real Estate Services B.V.
Huurders
20 oktober 2021

Project Laak 3 is bewoond!

header
header

Vandaag hebben de nieuwe bewoners van de Factorij en de eengezinswoningen de sleutel van hun woning in ontvangst mogen nemen.

Gister hebben wij 14 eengezinswoningen en 28 appartementen opgeleverd gekregen van Heijmans. Na een bouwperiode van bijna twee jaar waarbij wij de directievoering mochten uitvoeren is het project met nul opleverpunten overgedragen aan Verenigd Beheer.

Alle eengezinswoningen én appartementen zijn bij aanvang verhuurd. De afgelopen twee dagen hebben we uitgebreid de tijd genomen om met persoonlijke aandacht op te leveren aan de positief verraste huurders. De verhuur van de appartementen is tot stand gekomen door Compact Real Estate Services. Woonvast Makelaars heeft de verhuur van de eengezinswoningen verzorgd.

De huurwoningen vormen samen met nog 38 koopwoningen een indrukwekkende rij ‘grachtenpanden’ in Amersfoort Vathorst. Een mooie toevoeging aan onze beheerportefeuille! Via deze weg willen we alle betrokken partijen hartelijk danken voor hun bijdrage.


Notice: Undefined index: nl in /var/www/nlcomp-kadykovka/wordpress/current/wp-content/themes/idot2/footer.php on line 11