Notice: Undefined index: nl in /var/www/nlcomp-kadykovka/wordpress/current/wp-content/themes/idot2/header.php on line 14
Three Towers opgeleverd - Compact Real Estate Services B.V.
Huurders
12 december 2023

Three Towers opgeleverd

header
header

Ons team heeft de afgelopen weken 150 appartementen en een supermarkt opgeleverd als onderdeel van de Three Towers in Zoeterwoude, vlak bij Leiden.

Een groot en intensief project voor ons, waarbij we vasthouden aan onze kernwaarden: persoonlijke aandacht, nauwe betrokkenheid en korte communicatielijnen. Elke huurder kreeg individueel de aandacht die ze verdienden bij de oplevering. Als naslagwerk hebben wij instructievideo’s klaarstaan. En als er toch vragen zijn, staan we via de app, e-mail of telefonisch klaar.

Het resultaat? Tevreden huurders die zich vanaf de allereerste minuut in hun nieuwe woning thuis voelen. Dat is wat ons drijft!

Vanaf januari is boodschappen doen een fluitje van een cent als Jumbo haar deuren opent.

Een speciale dank gaat uit naar alle betrokken partijen die dit project tot een succes hebben gemaakt: Voila projectmanagement, Fides Makelaars, Adhoc Horecamakelaars, Jumbo Supermarkten, Sustay Projectontwikkeling, Area of People en de Dames van de Marketing.


Notice: Undefined index: nl in /var/www/nlcomp-kadykovka/wordpress/current/wp-content/themes/idot2/footer.php on line 11