Notice: Undefined index: nl in /var/www/nlcomp-kadykovka/wordpress/current/wp-content/themes/idot2/header.php on line 14
Patrizia koopt B-Tower Rotterdam - Compact Real Estate Services B.V.
Huurders
07 mei 2020

Patrizia koopt B-Tower Rotterdam

header
header

Vastgoedvermogensbeheerder Patrizia heeft de Rotterdamse B-Tower aan haar portfolio toegevoegd. De B-Tower is een 19 verdiepingen tellend gebouw, gelegen in het centrum van Rotterdam. De toren is momenteel in gebruik als appartementenhotel door Urban Residences.

Het door Wiel Arets ontworpen appartementenhotel bestaat uit 78 luxe appartementen met kamerhoge ramen en designelementen. De entree van het gebouw is op de hoek van de Lijnbaan en de Koopgoot naast De Bijenkorf. Op de eerste twee verdiepingen bevindt zich een winkel (geen onderdeel van de transactie) en daarboven bevinden zich eerst twee verdiepingen met parkeerplaatsen en vervolgens 15 verdiepingen met appartementen. Door het wandhoge glas in de gevel bieden de woningen een fenomenaal uitzicht over de stad en de wijde omgeving.

Koper Patrizia werd bij deze acquisitie begeleid door CityState en juridisch door Van Doorne. De beide verkopers, waaronder Verenigd Beheer uit Baarn, werden bijgestaan door Compact Real Estate Services & Dentons en FRIS Bedrijfsmakelaars & DLA Piper.


Notice: Undefined index: nl in /var/www/nlcomp-kadykovka/wordpress/current/wp-content/themes/idot2/footer.php on line 11