Notice: Undefined index: nl in /var/www/nlcomp-kadykovka/wordpress/current/wp-content/themes/idot2/header.php on line 14
Simon IJsseldijk directeur bij Compact Real Estate Services - Compact Real Estate Services B.V.
Huurders
05 januari 2022

Simon IJsseldijk directeur bij Compact Real Estate Services

header
header

Per 1 januari 2022 start Simon IJsseldijk als directeur van Compact Real Estate Services. Hij volgt Willy Miggelbrink op, die betrokken blijft als adviseur.

Simon heeft de afgelopen jaren de organisatie, klanten en vastgoedportefeuille van Compact Real Estate Services uitgebreid leren kennen. In diverse rollen en als MT-lid heeft Simon actief meegebouwd aan de visie, het ambitieuze team en verdere professionalisering van de organisatie. Hiermee is hij klaar om nu het stokje over te nemen van Willy Miggelbrink. Willy Miggelbrink zal zich als adviseur meer gaan richten op bouwmanagement. Ook de komende jaren zal Simon IJskes de rol van adjunct directeur blijven vervullen.

Compact Real Estate Services viert in januari haar tienjarig bestaan. In deze periode is een hoogwaardige vastgoedmanagement organisatie opgebouwd met sterke focus op family offices en private beleggers. De portefeuille bestaat uit woningen in het midden- en hogere segment, kantoren, winkels en bedrijfsmatig vastgoed. Het uit 22 personen bestaande team vormt dankzij de brede kennis en ervaring in het vastgoed een solide basis voor de toekomst. Onder leiding van Simon IJsseldijk zal Compact Real Estate Services ook de komende jaren kwalitatief hoogwaardige dienstverlening bieden waarbij persoonlijk contact, betrokkenheid en kwaliteit altijd voorop staan.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Klik hier en neem direct contact op met Simon!


Notice: Undefined index: nl in /var/www/nlcomp-kadykovka/wordpress/current/wp-content/themes/idot2/footer.php on line 11